Novi Sad
28.06.2013.
06:03
Posle višečasovnog saslušanja u Višem sudu u Novom Sadu, istražni sudija Tatjana Đurašković odredila je pritvor do 30 dana za troje od četvoro Novosađana koji se sumnjiče da su zloupotrebili službeni položaj kao odgovorni u Gradskoj upravi za urbanizam i JP "Urbanizam".
  • ja

    29.06.2013 08:22
    za Boru
    Toliko mrznje u jednom coveku je strasno! Osudili ste te ljude pre suda a da pri tom ni ne znate nikog od njih.
  • 29.06.2013 07:27
    @Boro - Za Vladana
    Jadni mali INVESTITOR, ma, mukica jedna...Kako su mogli tako da ga prevare i da isprojektuju toliko kvadrata više nego što plan dozvoljava...Jadničak...Pa još ovi da mu sve to proture kroz legalizaciju, kako ih nije sremota...Jadni mali INVESTITOR, kako će on sada...pa to su mu radili na svakoj lokaciji, a on je jadan i naivan plaćao za "svaki centimetar" prostora koji je nesmotreno pregradio...Evo, suza mi suzu stiže....Grozni jedni PROJEKTANTI, kako ste mogli tako da nasankate jadnog INVESTITORA...I to ne jednom...gde će vam duša???
  • he he h e

    28.06.2013 19:53
    @Boro - Za NemanjaN
    krivično DELO ili krivično DJELO? Dogovori se Boro (Bora/Boro) sam sa sobom, a onda prozivaj druge! Ne podržavam ni jedno krivično delo/djelo, ali od ovih današnjih biznismena što ne smeš da ih pitaš za prvo milionče, uzeo bi im i crno ispod nokata! Treba bre da im oduzmu sve što su na "pošten" način stekli, a ne da im se još i klanjaju!
  • Boro

    28.06.2013 19:18
    Za NemanjaN
    Krivično delo je krivično djelo to se ne razlikuje od toga što u Javnim preduzećima se krade izvini Dete pročtaj KRIVIČNI zakon za krađu, to što gopoda inženjeri kradu od biznismena NJIOVa sramota i krivično djelo i točka ! Aj deder odaj se jer si i ti perspektivanj inženjer iz javnog poduzeća pa smatraš da ako kradeš tuđ novac da to nije teško djelo,bogami JESTE.
  • NemanjaN

    28.06.2013 19:03
    O bože...
    Pa daaaa... Odredite im pritvor oni su inače opasni kriminalci... Sramota,30 dana pritvora. Za čega? Ubili su nekog,silovali? Prodavali drogu? Neeee... Samo neko na vlasti nije dobio svoj deo pa se pobunio. Sramota je što privredu razvlačite po istražnim zatvorima ko najveće kriminalce,dok vam dileri droge izlaze za 48 sati. Svaka čast!!!!
    A da ,zaboravio sam,to ja ta nova i bolja vlast....
  • Cica

    28.06.2013 16:58
    Novi Sad
    Evo info iz prve ruke, Vojvodina će ući prva u EU, pitanje je za Srbiju, zato se ovde pravi čistka, i ulaziće u zatvoresk e ćelije mnogi političari iz NS i mnogi iz javnih preduzeća i oslobađa se mesto za rad mlađe i sposobnije RADNO generacije, na svu sreću, NS će biti ipak na NIVOU.
  • Boro

    28.06.2013 16:56
    za No Name
    A ko si ti da komentarišeš ko će koga da hapsi,jer si ti PROJEKTANT koji svoje sakriva u biro,a mažnjava pare od Investitora, rec ko si?
  • Boro

    28.06.2013 15:59
    Za Vladana
    Vlasnik Investitor šta god je PREVAREN i POKRADEN od silnih cifara koje su mu oteli razni projektanti i ovi iz javnog preduzeća političari što im dupe zinulo za novac. Mogli su lepo da ga posavetuju da mu urade po standardu ,zakonu,kako god,ali ne...ovi političari iz javnog preduzeća su sami sebi to namestili jer su tupavi...kao i projektni biroi,sami su to radili sebi jer vole novac, malo im što dobijaju od države hoće još da dupe brišu sa novcima, da kupe da žderu pa da se...r. pa da brišu novcima, malo im je,e prokletije proklete.Ko čini prekršaj 10 Božijih zaposvesti,ne kradi,ne prostituiši se,i šta god sam je potpisao pakao.Žao mi inteligentne omladine što nema gde da radi,al evo biće mesta pravi se :)
  • Boro

    28.06.2013 15:53
    A što je bilo sa onim drugim projektima?
    A jesu li pribavili materijalnu korist i projektanti tih svih projekata tog hotela, svi nešto se prave blesavi, šta se to dešava, ja da imam para da zidam i da me svi pokušaju za novac iskoristiti? To je jako ružno od tih projektanata treba im oduzeti Licence kada su toliko bezobrazni,umesto da savetuju Vlasnika hotela gde da zida oni su samo mislili na novac, čovek je imao para mislim ima ,a stručnjaci umesto da ga poseavetuju kako i gde ,hotel je stvarno prelep,ali stvarno nema smisla da ga iskorišćavaju svi ovi počevi od projektnih biroa pa do Urbanizma ,svi hteli da se omaste o novac? Ljudi gde Vam je stručnost, svoje Licence za novac, kakvi ste to postali?
  • @Buba providno

    28.06.2013 15:19
    a ko sme Srbijancima
    da kontrolise njihove kradje,,,oni sami sebe, to je neizvodljivo,
    kada je kompletna vlast,pocev o predsednoka do Skupsitinskih poslanika sve sam Srbijanac do Srbijanca,
    tu i tamo po neki drugi,,,da se kaze da u Srbiji eto ima demokratije

    Sta sve radi Djilas,Mrkinjic, poslanika Vuceta siledjijski se ponasa prema snimateljima javnih glasila...
    malo je mesta da se nabroje sve kradje,Srbijanskih predstavnika kako vlasti tako i JKP
  • no name

    28.06.2013 12:55
    Ajde stvarno, neka nam neko da neko "razumno" objašnjenje, zbog čega ne hapse i predmetnog Investitora? Pa sve mislim da su ovi uhapšeni sve to radili za svoje babe zdravlje...Mislim, pa nisu u pitanju tri kile pasulja...Eto, tako došlo ljudima da se malko bave kriminalom, iz čista mira, da nekom trećem namaknu lepu materijalnu korist...Ajde Tužilaštvo, kad ste već čačnuli u osinje gnjezdo, nastavite dalje!
  • 28.06.2013 10:14
    Ove nesrećne ljude hapse zbog nečega za šta ni oni koji ih hapse ne znaju šta je, a Maja Gojković i Igor Mirović zbog kojih je grad izgubio 400 miliona napreduju. To je borba protiv kriminala i korupcije u praksi.
  • @Buba - Providno...

    28.06.2013 10:10
    Bice da ste u pravu
    Providno... Providno Bubo...
    Samo sto to Vase gledanje nece pomoci tim uhapsenim (ne)srecnicima.
    Sa zadovoljstvom cu pratiti reakcije na Vas komentar. Bas me zanima kako ce masa reagovati na njega.
    Koliko vidim tendencije hapšenja - izgleda da su samo u Novom Sadu i u Vojvodini krimosi?!
  • Buba

    28.06.2013 08:47
    Providno...
    Koliko vidim tendencije hapšenja - izgleda da su samo u Novom Sadu i u Vojvodini krimosi?!
  • Vladan

    28.06.2013 07:18
    A...
    ...investitor? Da nije "beli medved"?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna